Introducere
Cel mai popular loc pentru a juca online Heroes of Might and Magic III este GameRanger. GameRanger este un software gratuit. GameRanger ofera caracteristici cum ar fi profiluri, liste de prieteni, mesagerie instant, camere. Cei mai multi jucatori sunt online intre orele 16 - 22 GMT, cu toate acestea puteti gasi jucatori si dupa ora 22.00.

gameranger

Jocuri WCL in GameRanger
La titlul GameRanger camera mentionati "WCL" astfel incat oamenii vor sti ca doriti sa raportati rezultatul jocului de la WCL si sa obtineti puncte de rating. In general, jucatorii WCL sunt mai buni si mai experimentati decat alti jucatori "necunoscuti".

De ce versiune de Heroes of Might and Magic III, au nevoie jucatorii?
80 de jocuri% sunt pe Shadow of Death (SOD) (versiunile 3.2 si 4.0). De asemenea, aceste versiuni sunt compatibile cu 1,4 (Restoration of Erathia; poate fi nevoie de patch-uri) si 2.2 (Armageddon's Blade; poate fi nevoie de patch-uri). In jur de 20% din jucatori merg la HoMM3 Turneul Mondial (WT), care sunt care sunt campionate pentru jocuri multiplayer echilibrate.

Cum se poate sa ajungi la versiunea WCL de Heroes of Might and Magic III?
Exista 2 optiuni. Puteti verifica versiunea in proprietati de fisier heroes3.exe in Explorer. Faceti click dreapta pe acest fisier si selectati Properties -> Versiunea; versiune arata ca 4.0.0.0 sau 3.2.0.0. Heroes3.exe Fisierul se afla in mod normal, in directorul C: \ Program Files \ 3DO \ Heroes \. A doua optiune pentru a determina versiunea dumneavoastra este sa apasati tasta F4 in joc, astfel jocul va comuta la "fereastra" cu modul Menu. In Meniu, selectati Help -> About item. Jocul nu va comuta in cazul in care calitatea ecranului color este de 32-biti (va trebui sa-l schimbati la 16-biti).

Durata jocului pe Gameranger
Pentru jucatori calificati si experimentati: 5-20 minute; pentru jucatorii incepatori: pana la 1 ora.

Cum iti dai seama daca un jucator este experimentat sau nu?
Jucatorii incepatori nu au rabdare. Daca randul adversarului dureaza mai mult de 3-5 minute, inseamna ca jucatorul novice este plictisit, incepe sa vorbeasca mult in chat-ul jocului si te deranjeaza de la joc. Jucatorii incepatori de obicei, nu cunosc regulile, nu au rating la ligi si au un timp foarte limitat pentru joc (1-2 ore). Jucatorii incepatori joaca de multe ori fara reguli si cu limita de timp de 1-2 minute/mutare.

De ce jucatorii experimentati evita jocul cu jucatori incepatori?

  • Jucatorii incepatori de multe ori renunta la joc, uneori chiar fara preaviz.
  • Jucatorii incepatori incalca regulile (fie ocazional sau in mod intentionat)
  • Jucatorii incepatori in 95% din cazuri nu stiu bine jocul, asa ca pur si simplu este neinteresant sa joci cu ei.
  • Cat timp am nevoie pentru un joc?
    De obicei, veti avea nevoie de jumatate de ora pentru cautarea unui jucator bun si plus 4-7 ora de joc (1 vs 1) si 9-14 ore pentru jocul (2 vs 2).

    Va doresc mult succes in jocuri! Bucurati-va de joc! Merita!